Închide meniul

Începe dezastrul fără Şumudică! Gaziantep, al doilea eşec la rând. A fost eliminată din Cupa Turciei

Antena Sport Publicat: 13 ianuarie 2021, 14:01

Reclamă
Începe dezastrul fără Şumudică! Gaziantep, al doilea eşec la rând. A fost eliminată din Cupa Turciei

Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

Gaziantep, eliminată din Cupă fără Marius Şumudică

Gaziantep a fost eliminată în optimile de finală ale Cupei Turciei. A pierdut cu scorul de 2-1 în faţa lui Konyaspor, a zecea clasată din prima ligă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gaziantep, eliminată din Cupă, la primul meci fără Marius Şumudică

Alin Toşca a jucat titular la oaspeţi, în timp ce Alex Maxim a intrat la pauză. Primul meci fără Şumudică putea fi o umilinţă. Gazdele au marcat pentru 3-0, dar reuşita a fost anulată pentru off-side. 

Scorul a fost identic cu cel din meciul trecut, cu Sivasspor, cedat de Gaziantep tot cu 2-1. Înainte de scandalul dintre Şumudică şi conducători, Gaziantep era neînvinsă din septembrie şi avea o serie de 17 meciuri fără eşec.

Marius Şumudică: "Nu pot să stau prea mult departe de fotbal"

Marius Şumudică a trecut peste despărţirea de Gaziantep. Este dorit şi de Craiova, de prietenul Mihai Rotaru.

"Îmi doresc să mă odihnesc. Mi-a fost greu. Am ultimii 6-7 ani grei, grei, grei. Muncesc, sunt un pic surmenat. Voi reveni, că nu pot să stau prea mult departe de fotbal. Nu se pune problema unei reveniri la Al Shabab. Nu se pune problema.

Reclamă

Sub nicio formă (n.r. – nu revine în Liga 1). Deocamdată nu e momentul. Sunt antrenori tineri, care vor face performanţă acolo. Le doresc baftă! Nu mă gândesc să mă întorc în ţară"a spus Şumudică, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Alexandru Maxim, aproape de un transfer la Beșiktaș

Maxim este golgheterul echipei, cu 9 reuşite, dar nu a mai putut să o ajute pe Gaziantep în Cupă. Românul este şi el pe picior de plecare.

Beșiktaș a intrat pe fir și insistă. Conform jurnaliștilor de la Aksam, negocierile dintre Maxim și a doua cea mai titrată echipă din Turcia sunt avansate! "Vulturii" sunt pe primul loc în clasament și se pregătesc să arunce cu banii pentru a câștiga titlul.

Reclamă 4 / 0/3

"Beșiktaș a început deja negocierile pentru transferul decarului Alex Maxim. Fotbalistul de 30 de ani vrea să plece după demiterea lui Șumudică. Sergen Yalcin îl vrea și mutarea ar putea avea loc în scurt timp", a transmis sursa citată.

  • Giani Kiriță este invitatul lui Cătălin Oprişan, la AS.ro LIVE, mâine, de la 10.30. Puteţi urmări emisiunea pe www.as.ro/live
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă azi, LIVE în AntenaPLAY 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia Vezi toate știrile
Citește și