Închide meniul

Real Madrid renunță la jucătorul pe care a plătit 60 de milione de euro. Anunțul făcut de Bild

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 ianuarie 2021, 20:07

Real Madrid renunță la jucătorul pe care a plătit 60 de milione de euro. Anunțul făcut de Bild

AFP7 / Oscar J. Barroso via Hepta

Zidane nu a fost impresionat de evoluțiile jucătorului

Potrivit publicației germane Bild, Luka Jovic va fi împrumutat la Eintracht Frankfurt până la sfârșitul acestui sezon. În tricoul nemților, sărbul a avut evoluții fantastice în 2018-19, când a înscris 17 goluri în 32 de partide de Bundesliga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luka Jovic se întoarce la Eintracht Frankfurt

Luka Jovic nu a reușit să-i ia fața lui Karim Benzema în atacul madrilenilor. De altfel, atacantul de 23 de ani a înscris doar două goluri în 32 de apariții pentru Real Madrid.

 "El a jucat destul de puțin la Real Madrid și sunt sigur că nu ar avea nimic împotrivă să revină la Frankfurt", a declarat antrenorul celor Frankfrut, Adi Hutter, citat de AS. 

Directorul sportiv de la Eintracht Frankfurt, Fredi Bobic, a dat asigurări ca mutarea lui Jovic se va realiza. Sârbul este asteptat cu brațele deschise la clubul unde s-a simțit cel mai bine pâna acum în cariera sa.

"Luka este aproape să revină la clubul nostru pâna vara viitoare. Înca mai sunt câteva lucruri de pus la punct, cum ar fi vizita medicală. Dacă totul decurge bine, el va reveni curând printre noi", a afirmat Bobic pentru Marca. 

Reclamă

În acest sezon, Jovic a adunat doar 208 minute pentru Real Madrid și nu a reușit să marcheze vreun gol. Dacă anul trecut sârbul era cotat la 60 de milioane de euro, acesta valorează acum doar 22 de milioane de euro. 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și