Închide meniul

Gest superb făcut de Real Madrid pe timpul furtunii Filomena. "Galacticii", felicitaţi de autorităţile spaniole

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 ianuarie 2021, 20:16

Reclamă
Gest superb făcut de Real Madrid pe timpul furtunii Filomena. "Galacticii", felicitaţi de autorităţile spaniole

Profimediaimages

Furtuna Filomena a făcut ravagii în Madrid

Conducătorii clubului au decis să îşi trimită angajaţii la deszăpezirea marilor bulevarde din oraş. Primarul Madridului, Jose Luis Martinez-Almeida, le-a mulţumit public "galacticilor".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reacţie remarcabilă a lui Real Madrid

Oficialităţile au transmis că pe străzi au fost trimişi şi muncitorii de la noul stadion Santiago Bernabeu.

"Vrem să le mulţumim, aşa am reuşit să eliberăm de zăpadă, într-o noapte, zona din jurul Paseo de la Castellana. Cei de la Real imediat au pus la lucru utilajele şi muncitorii care lucrau la stadion", a dezvăluit Martinez-Almeida, citat de lasexta.com.

Campionii Spaniei au avut de suferit din cauza furtunii Filomena. Starurile lui Zidane au stat trei ore şi jumătate în avion până să poată decola din Madrid. Antrenorul Realului a şi ieşit la atac

Reclamă

"Am jucat pentru că ni s-a ordonat să jucăm. Pentru mine, acesta nu a fost un meci de fotbal profesionist. La sfârşit, condiţiile de joc erau foarte dificile.

Acesta este răspunsul meu pentru ce s-a întâmplat în ultimele două zile. Nici nu ştim când ne întoarcem la Madrid", a spus Zinedine Zidane, după Osasuna – Real Madrid 0-0.

"Faptul că Real Madrid a zburat la Pamplona a venit ca urmare a deciziei luate de pilot", s-a apărat ministrul Transportului, Jose Luis Abalos, pentru Marca.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorii au fost blocaţi pentru a treia noapte la rând în Pamplona. Vor pleca direct la Malaga pentru a juca în Supercupa Spaniei.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările xenofobe continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” Vezi toate știrile
Citește și