Închide meniul

Messi și Ronaldo, văzuți prin ochii lui Mircea Lucescu! ”Messi e un jucător scund, care face lucruri excepționale!” / ”Ronaldo are nevoie de ajutorul tuturor!” 

Silviu Corneanu Publicat: 18 octombrie 2020, 17:32

Reclamă
Messi și Ronaldo, văzuți prin ochii lui Mircea Lucescu! ”Messi e un jucător scund, care face lucruri excepționale!” / ”Ronaldo are nevoie de ajutorul tuturor!” 

Target Press / Cid-Fuentes Cebolla via Hepta

Messi și Ronaldo în El Clasico

Lucescu, provocat de UEFA, i-a caracterizat pe cei mai buni jucători din lume, la ora actuală. Primul duel de 5 stele, pentru Lucescu, va fi cu starul portughez, în Dinamo Kiev – Juventus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu: ”Sunt diferiți, dar ambii sunt jucători cu adevărat puternici”

M-am întâlnit cu ei de multe ori, dar nu și jucătorii mei. Va trebui să le explic cum sunt. Messi e un jucător scund, care face lucruri excepționale pe spații mici, unde se bazează pe accelerația sa, pe încrederea în sine și pe driblinguri.

Ronaldo e un jucător diferit, pentru că îi place să înscrie atât de mult încât are nevoie de spații mai mari. El are nevoie de ajutorul tuturor, de ajutorul coechipierilor.

Messi poate face multe lucruri de unul singur. Ronaldo are capacitatea aceasta în careu sau la 20 de metri de poartă, când încearcă să profite de culoarele produse de alții și marchează. Sunt diferiți, dar ambii sunt jucători cu adevărat puternici”, a spus Mircea Lucescu pentru UEFA.com.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:03 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 2-1. Otele și Bîrligea, spectacol la debutul lui Dan Petrescu. Krasniqi a dat lovitura pentru Giuleșteni 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români Vezi toate știrile
Citește și