Închide meniul

EXCLUSIV | Prima reacţie a Craiovei după transferul record al lui Mihăilă! "E o sumă bună"

Antena Sport Publicat: 6 octombrie 2020, 10:50

Reclamă
EXCLUSIV | Prima reacţie a Craiovei după transferul record al lui Mihăilă! "E o sumă bună"

Sport Pictures via Hepta

Valentin Mihăilă a semnat cu Parma

"El era interesant pentru mulţi, jucător tânăr, cu calităţi. E o sumă bună. Dacă s-a realizat, înseamnă că lumea a fost mulţumită. Depinde totul numai de el. E copil cuminte, căruia îi place să muncească. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trebuie să exploateze acest lucru. E capabil de progres. Trebuie să urce nişte trepte. E importantă foamea de performanţă şi totul se face prin muncă", a spus Cârţu, pentru AS.ro.  

Transfer record pentru Valentin Mihăilă la Parma

Italienii plătesc 8.5 milioane de euro pentru Mihăilă, iar jucătorul aşteaptă ca oltenii să câştige un prim titlu în Liga 1. Mihăilă e cotat la 2,5 milioane de euro. 

"Mulţumesc suporterilor pentru tot sprijinul pe care mi l-au oferit în cele două sezoane petrecute la Universitatea Craiova, echipa la care am crescut, la care m-am dezvoltat şi la care m-am maturizat din punct de vedere fotbalistic.

Mulţumesc clubului pentru că a fost alături de mine la fiecare pas. Rămân cu sufletul alături de echipa care m-a ajutat să devin ceea ce sunt azi. Mult succes, leii mei. Faceţi-ne o bucurie, aduceţi titlul în Bănie", a postat Mihăilă pe Facebook.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:46

Poli Iași – U Cluj 1-0! Prima înfrângere a sezonului pentru liderul Ligii 1! Săndoi continuă seria rezultatelor pozitive

18:41

Italienii s-au convins de Horaţiu Moldovan, după al treilea meci ca titular la Sassuolo! Nota primită

18:17

Erling Haaland ar putea rata următorul meci al lui Manchester City! Anunţul lui Pep Guardiola, după 1-1 cu Newcastle

18:16

O echipă din Premier League a stabilit un record istoric! A ajuns la al 3-lea meci consecutiv cu gol marcat în primul minut

17:53

Cole Palmer e uriaș! A marcat 4 goluri în prima repriză din Chelsea – Brighton și a stabilit un record uluitor

17:49

CFR Cluj – UTA Arad LIVE TEXT (19:00). Dan Petrescu și Mircea Rednic caută victoria în Gruia. Echipele de start

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și