Închide meniul

Astra are o ofertă pe masă pentru Denis Alibec. Echipa care îl umple de bani pe atacant

Antena Sport Publicat: 29 septembrie 2020, 7:36

Reclamă
Astra are o ofertă pe masă pentru Denis Alibec. Echipa care îl umple de bani pe atacant

Sport Pictures via Hepta

Denis Alibec se poate umple de bani

Suma este pe placul Astrei, care pune o singură condiţie pentru ca mutarea să se facă, susţine gsp.ro: ca banii să fie viraţi într-o singură tranşă. Arabii vor însă să plătească suma în două rate. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec, ofertă de la Al-Qadisiyah 

Astfel, dacă cei de la Al-Qadisiyah acceptă condiţia Astrei, Ioan Niculae va fi dispus să se despartă de fotbalistul cotat de Transfermarkt.de la 1,9 milioane de euro.

Atacantul ar urma să semneze un contract pe trei sezoane, iar salariul său să fie de 1.500.000 de euro pe an. Dacă nu-l va lăsa să plece acum pe Alibec, Niculae ar putea să-l piardă gratis. Acesta a intrat în ultimul an de contract și va putea semna din postura de jucător liber, în iarnă.

Marius Şumudică este cel care l-a dorit cel mai mult pe Alibec, dar nu a fost ajutat de Gaziantep, care nu a vrut să plătească 800.000 de euro pentru transferul său. 

"Eu am vrut un singur jucător aici, Alibec. E un jucător foarte bun, dacă venea aici, marca 10 goluri doar în turul campionatului”, a spus Şumudică, acum câteva zile, într-un interviu acordat la finalul unui antrenament.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și