Închide meniul

Umilinţă istorică pentru Pep Guardiola. Jamie Vardy joins the party. Manchester City – Leicester 2-5

Antena Sport Publicat: 27 septembrie 2020, 18:02

Reclamă
Umilinţă istorică pentru Pep Guardiola. Jamie Vardy joins the party. Manchester City – Leicester 2-5

ProfimediaImages

Umilinţă pentru Pep Guardiola

Jamie Vardy a devenit singurul jucător care reuşeşte două hat-trick-uri împotriva lui Guardiola. Lionel Messi este celălalt fotbalist care a marcat de trei ori într-un meci contra lui Pep. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În meciul disputat în etapa a treia din Premier League, Mahrez a deschis scorul pentru "cetăţeni", după care Vardy a marcat în trei rânduri, transformând şi două penalty-uri. Maddison a făcut 4-1, Ake a redus din handicap, iar Tielemans a stabilit scorul final, 5-2. 

Pep Guardiola a cheltuit o avere pe fundaşi

După acest eşec dureros, englezii au făcut calculele: Pep Guardiola a cheltuit 345 de milioane de lire sterline doar pe fundaşi, de la venirea la Manchester City. Vardy nu a fost deloc impresionat. 

În urma acestui rezultat, Leicester rămâne cu punctaj maxim după trei etape, alături de Everton. De partea cealaltă, City are o victorie în două meciuri şi e pe locul 13. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă Vezi toate știrile
Citește și