Închide meniul

Răzvan Lucescu a luat foc după ce Al Hilal a fost exclusă din Liga Campionilor Asiei: "Cea mai mare injustiţie! Am fost forţaţi să stăm închişi 50 de zile"

Antena Sport Publicat: 23 septembrie 2020, 20:20

Reclamă
Răzvan Lucescu a luat foc după ce Al Hilal a fost exclusă din Liga Campionilor Asiei: "Cea mai mare injustiţie! Am fost forţaţi să stăm închişi 50 de zile"

Zuma Press / Nikku via Hepta

Răzvan Lucescu antrenează Al Hilal

Pentru meciul cu Shabab Al Ahli Dubai, din Liga Campionilor Asiei, Răzvan Lucescu a avut doar 11 jucători apţi, dintre care 3 portari. A trimis în teren doar 9 jucători, iar observatorul nu a dat voie să se joace.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imediat după ce a primit vestea că echipa sa a fost eliminată la masa verde din Liga Campionilor, Răzvan Lucescu a luat foc.  

"Este una dintre cele mai mari injustiții din fotbalul mondial! Competiția se încheie în luna decembrie, nu există nicio limită de termen limită, în așa fel încât federația asiatică să fie nevoită să ia o decizie imediat.

Nu există absolut nicio presiune a timpului. Am fost forțați să stăm închiși 50 de oameni cu virusul între noi! Dacă era o competiție ce se desfășura acum pe sistemul tur-retur, puteam împiedica situația de a fi puși în situația de a evolua cu goal-keeper pe post de jucător de câmp. Noi am respectat competiția peste orice limită posibilă, ne-am dat viața pe teren, am respectat fotbalul", a spus Răzvan Lucescu pentru gsp.ro.  

Al Hilal, decimată de coronavirus

Clubul arab are 28 de cazuri confirmate, atât jucători cât și membri ai staff-ului tehnic. Pentur partida cu Shabab Al Ahli Dubai, Răzvan Lucescu a avut la dispoziţie doar 11 jucători, dintre care trei portari. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și