Închide meniul

UEFA a decis! Backa Topola – FCSB se joacă! 14 jucători pentru calificarea în turul 3 al Europa League

Antena Sport Publicat: 17 septembrie 2020, 9:24

Reclamă
UEFA a decis! Backa Topola – FCSB se joacă! 14 jucători pentru calificarea în turul 3 al Europa League

Profimediaimages

FCSB, probleme mari înaintea meciului din Serbia

Astfel, după ce au rămas 14 jucători valizi pentru disputa din Serbia, FCSB nu are niciun risc de a pierde partida la "masa verde", susţine sport.ro. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum va arăta primul 11 al celor de la FCSB pentru duelul cu Backa Topola

Mai jos, puteţi vedea cum ar putea arăta primul 11 al roş-albaştrilor, după ce 9 jucători au fost infectaţi cu Covid-19.

FCSB (4-3-3): Ducan – Creţu, Perianu, Briceag, Panţîru – Horşia, Simion, Moruţan – Man, Buziuc, Coman

Sergiu Buș, Andrei Vlad, Ovidiu Popescu, Ionuț Vînă, Andrei Pandele, Olaru, Tănase, Miron şi Cristea sunt cei nouă jucători care au coronavirus şi nu pot evolua în Serbia.

Cea mai mare problemă a celor de la FCSB este faptul că au un singur portar valid. Ducan este cel de care se leagă speranţele bucureştenilor pentru meciul din turul 2 preliminar al Europa League. 

Reclamă

Meciul dintre Backa Topola şi FCSB, din turul 2 al preliminariilor Europa League, se va disputa în această seară de la ora 22.00, în format LIVE TEXT pe antenasport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 14:00 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său Vezi toate știrile
Citește și