Închide meniul

VIDEO | Dreptul nu-l are doar să se urce în tramvai:)! Gol FABULOS reuşit de Messi, jucătorul numărul 1 de la Barcelona

Antena Sport Publicat: 16 septembrie 2020, 18:16

Reclamă
VIDEO | Dreptul nu-l are doar să se urce în tramvai:)! Gol FABULOS reuşit de Messi, jucătorul numărul 1 de la Barcelona

DPA Images / Miguel Ruiz via Hepta

Lionel Messi

Messi a demonstrat că rămâne numărul 1 la Barcelona şi a reuşit o bijuterie de gol chiar înainte de pauză. Messi a reuşit să marcheze cu piciorul drept, cu un şut de la marginea careului. Mingea a lovit bara înainte să intre în poartă. În acest meci, Barcelona şi-a prezentat şi al treilea echipament din noul sezon. În minutul 50, Messi a reuşit dubla. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Messi a vrut să plece de la Barcelona

Leo Messi a încercat să plece de la Barcelona în această vară. Starul argentinian nu şi-a putut duce la bun sfârşit planul pentru că trebuie să plătească o clauză de reziliere de 700 de milioane de euro. Până la urmă, Messi a decis să mai râmână un sezon la Barcelona, echipă cu care mai are contract până în 2021. 

Totuşi, Messi nu a ezitat să îl atace pe preşedintele Barcelonei. 

"Le-am spus celor de la club, inclusiv președintelui, că vreau să plec. Tot anul am făcut asta, am crezut că e timpul să fac un pas în spate. Le-am transmis că, la finalul sezonului voi decide dacă rămân sau plec, iar Bartomeu nu s-a ținut de cuvânt.

Voi rămâne la Barcelona pentru că președintele mi-a spus că nu pot pleca fără a plăti clauza de reziliere de 700 de milioane de euro, iar așa ceva este imposibil. Aș fi putut merge la tribunal, dar niciodată nu i-aș face asta clubului pe care îl iubesc și care mi-a dat totul", a declarat Lionel Messi într-un interviu pentru goal.com.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și