Închide meniul

EXCLUSIV | Reghecampf se pregăteşte de reluarea sezonului! "Este un protocol foarte strict"

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 16 septembrie 2020, 6:55

EXCLUSIV | Reghecampf se pregăteşte de reluarea sezonului! "Este un protocol foarte strict"

Mediafax Foto / Justinel Stavaru via Hepta

Laurențiu Reghecampf are 44 de ani

În acest moment, Reghecampf se află în plină pregătire cu Al Wasl. Tehnicianul vrea să pună totul la punct până la startul sezonului, care va fi în octombrie. Antrenorul român susține că protocolul va fi unul foarte strict.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reghecampf: ”Avem un protocol foarte strict”

Suntem în perioada de pregătire, încercăm să punem echipa la punct cu pregatirea fizică, tactic, trasee de joc, să pegătim cât mai bine sezonul care urmează. 

Este ca peste tot cu acest Covid, trebuie să avem grijă. Începem în octombrie. 

Referitor la protocolul medical, acesta este ca peste tot în fotbal. Avem un protocol foarte strict care ne va ajuta să fim sănătoși”, declarat Reghecampf pentru AntenaSport.

Reghecampf nu ar refuza o propunere de la FCSB, în viitor

În altă ordine de idei, Reghecampf a declarat pentru AntenaSport că nu va refuza niciodată FCSB, iar Mirel Rădoi este convins că el va fi noul antrenor al echipei lui Gigi Becali.

Reclamă

”Steaua – FCSB este echipa care m-a ajutat să ajung în fotbalul mare, deci niciodată nu am să spun NU. Este a doua familie a mea”, a declarat Laurenţiu Reghecampf 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! Vezi toate știrile
Citește și