Închide meniul

Hagi, ce lovitură! Viktor Orban insistă pentru aducerea românului în Ungaria, acolo unde ar câștiga milioane de euro pe an

Antena Sport Publicat: 13 septembrie 2020, 11:00

Reclamă
Hagi, ce lovitură! Viktor Orban insistă pentru aducerea românului în Ungaria, acolo unde ar câștiga milioane de euro pe an

DPA Images / Jaroslav Nov via Hepta

Viktor Orban este premierul Ungariei

Hagi s-a retras de pe banca celor de la Viitorul, iar Mol Vidi, una dintre cele mai puternice echipe din Ungaria a pus ochii pe cel mai bun fotbalist român din istorie. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi se află în relații bune cu maghiarii de la MOL Vidi, după ce iarna trecută l-a vândut pe francezul Houri. Mai mult, chiar premierul Viktor Orban insistă pentru aducerea lui Hagi în fotbalul din Ungaria. Orban a rămas impresionat de proiectul lui Hagi de la Academie, pe care vrea să îl vadă implementat și în Ungaria. Ungurii îi oferă 2 milioane de euro pe an lui Hagi ca să accepte oferta, mai scrie ziare.com. 

Gică Hagi și-a dat demisia de la Viitorul

"Astăzi, 2 august 2020, am decis să mă retrag din funcția de manager al echipei de seniori FC Viitorul Constanța, de pregătirea căreia m-am ocupat în perioada septembrie 2014 – 01 august 2020 și alături de care am trăit, pe banca tehnică, cele mai frumoase momente din această carieră prin câștigarea campionatului României, a Cupei României și Supercupei României.

Voi rămâne în continuare în cadrul Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, unde alături de directorul tehnic voi coordona conceptul tehnic al Centrului de copii și juniori.

Împreună cu președintele clubului va trebui să găsim în zilele următoare un nou manager tehnic pentru FC Viitorul Constanța, pentru ca acesta să aibă timpul necesar de a-și cunoaște echipa, jucătorii, până la începerea noului sezon al Ligii 1"​, se arată în comunicatul dat de Viitorul.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham Vezi toate știrile
Citește și