Închide meniul

Gică Hagi, declaraţii despre evoluţiile lui Ianis: "Nu e de ajuns talentul"

Antena Sport Publicat: 10 septembrie 2020, 11:57

Reclamă
Gică Hagi, declaraţii despre evoluţiile lui Ianis: "Nu e de ajuns talentul"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gică Hagi, declaraţii despre Ianis

"Nu e de ajuns talentul, trebuie să fie şi ambiţia de a fi în fiecare zi mai bun. Ianis duce, Ianis, la presiune duce. E conştient că poartă un nume mare în spate", a spus Hagi, despre fiul său, pentru Sports Festival. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce a spus Steven Gerrard despre evoluţia lui Ianis Hagi

Ianis Hagi a jucat 83 de minute în partida cu Hamilton, câştigată de 2-0 de Rangers, în deplasare. Românul a şi marcat primul gol.

"Știm ce talentat este Ianis. Acesta este motivul pentru care l-am transferat în această vară pentru că avem mare încredere în el. A fost mai puțin inspirat până la acest meci, dar acum am văzut o evoluție excelentă.

A venit și golul și asta îl va ajuta de acum înainte. Acum pleacă la naționala României și sper să revină fără problem", a spus şi Steven Gerrard.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:49 VIDEORăzvan Lucescu, tot mai aproape de titlu în Grecia! Explozie de bucurie a antrenorului român, la golul lui PAOK 20:45 LIVE VIDEOAris – PAOK 0-1, finala campionatului, este acum în AntenaPLAY! La acest rezultat, Răzvan Lucescu e campion în Grecia! 20:00 Erling Haaland şi Pep Guardiola, cifre uriaşe după un nou titlu câştigat de Manchester City! Au scris istorie în Premier League 19:55 Dumitru Dragomir i-a propus lui Gigi Becali un jucător de Champions League: „Piticul ăsta este cel mai bun!” 19:55 Manchester City este campioana Angliei! I-a „suflat” titlul lui Arsenal. Un nou trofeu pentru Pep Guardiola şi Erling Haaland 19:51 Cine este David Popa, jucătorul titularizat în premieră la FCSB, pentru derby-ul cu Rapid! L-a cucerit deja pe Gigi Becali 19:25 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Surprize uriaşe în primul 11 al campioanei. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele 18:47 Dorinel Munteanu a anunţat „revoluţia” la Oţelul! Discurs manifest după înfrângerea din play-off-ul pentru Europa 18:45 SUA – Kazahstan 10-1! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20, în AntenaPLAY. Spectacol la CM de hochei 18:07 Valentin Mihăilă, anunţ categoric despre viitorul lui la Parma: „Toată lumea mă întreabă asta!” Vezi toate știrile
Citește și