Închide meniul

"Pentru mine, Covid-19 a fost asemeni unui pahar cu apă rece". Dezvăluirile făcute de cel care a învins leucemia şi coronavirusul

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 septembrie 2020, 19:32

"Pentru mine, Covid-19 a fost asemeni unui pahar cu apă rece". Dezvăluirile făcute de cel care a învins leucemia şi coronavirusul

Profimediaimages

Sinisa Mihajlovic nu mai are Covid-19

În luna ianuarie, Mihajlovic a suferit un transplant de măduvă. Când părea că a scăpat de griji, a fost testat pozitiv cu coronavirus. Din fericire pentru el, a fost asimptomatic şi s-a însănătoşit rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sinisa Mihajlovc s-a vindecat de coronavirus

"După momentele prin care am trecut din iulie până în ianuarie, cele şase luni în care m-am luptat zilnic cu leucemia, în care am făcut chimioterapie şi un transplant de măduvă, Covid a fost asemeni unui pahar cu apă rece pentru mine. 

Am fost total asimptomatic, dacă nu aş fi făcut testele nici nu aş fi ştiut. Asta nu înseamnă că boala nu există. Cei care nu cred că acest virus este mortal pur şi simplu ignoră realitatea şi nu au respect faţă de cei care au murit", a declarat Sinisa Mihajlovic pentru Gazzetta dello Sport.

Sinisa a revenit deja la antrenamentele echipei sale şi anunţă că se simte extraordinar. Este pregătit pentru noul sezon din Serie A.

"Acum sunt într-o formă excelentă, am început din nou să alerg zilnic câte 10 kilometri. Mă antrenez, ridic greutăţi şi trăiesc o viaţă normală. Mă bucur de fiecare moment din viaţa mea şi intenţionez să continui tot aşa!", a mai spus antrenorul Bolognei.

Reclamă

Gruparea de pe Renato Dall'Ara are un start dificil. În prima etapă are duel pe San Siro, cu AC Milan. În tabăra gazdelor sunt şanse mari să fie şi Ciprian Tătăruşanu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 LIVE TEXTFCSB – Farul 2-1! Alexandru Băluţă a dat lovitura! Roş-albaştrii, la doar câteva minute de titlu 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare Vezi toate știrile
Citește și