Închide meniul

Probleme pentru Silvio Berlusconi. Anunţul făcut de medicul său. "Starea lui este una delicată"

Antena Sport Publicat: 6 septembrie 2020, 16:38

Reclamă
Probleme pentru Silvio Berlusconi. Anunţul făcut de medicul său. "Starea lui este una delicată"

Silviu Berlusconi

Silviu Berlusconi a venit în România

"Starea lui este una delicată, deoarece infecția trebuie tratată diferit și este nevoie de timp pentru ca terapia să dea rezultate, însă pacientul e calm", susţine medicul lui Berlusconi. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Silvio Berlusconi s-a infectat cu coronavirus

Alberto Zangrillo, medicul personal al lui Berlusconi, a fost primul care a anunţat în ce stare se află unul dintre cei mai bogaţi oameni din Italia. "Este asimptomatic şi s-a izolat în casa lui din Arcore", a declarat acesta, citat de jurnaliştii de la Repubblica.

La scurt timp distanţă a venit cu precizări şi liderul partidului Forza Italia. "Vor participa în campania electorală şi voi răspunde întrebărilor jurnaliştilor, respectând limitările impuse ca urmare a infectării cu coronavirus. Din păcate, s-a întâmplat asta, dar voi continua să lupt!", a reacţionat Berlusconi.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:36

Când va juca FCSB cu Virtus! UEFA a făcut anunţul oficial! Unde se va disputa returul

18:34

Gigi Becali pregăteşte un boicot: „E dictatură!”. Dan Şucu, Neluţu Varga şi Mihai Rotaru, alături de patronul FCSB

18:23

Marius Şumudică, la un pas să semneze cu noua echipă! Îl transferă imediat şi pe Florin Niţă

18:17

Fred Vasseur a intervenit în conflictul dintre Charles Leclerc şi Carlos Sainz: „Anul trecut ne-am revenit pentru că am avut”

18:09

„Normal că mergi pe blat!” Gigi Becali, reacţie categorică înaintea meciului decisiv al României de la EURO 2024

18:01

„Nu pot vira banii!” Gigi Becali, noi detalii despre plecarea lui Florinel Coman de la FCSB

1 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 4 FotoDenis Drăguş şi Florinel Coman au izbucnit în plâns la finalul meciului uriaş cu Ucraina! Imagini istorice la Munchen 5 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 6 Programul complet al lui David Popovici la Campionatele Europene de înot de la Belgrad. Competiţia e live în AntenaPLAY
Citește și