Închide meniul

Transfer spectaculos reuşit de Chelsea. A plătit aproximativ 80 de milioane de euro pentru un jucător de 21 de ani

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 septembrie 2020, 20:16

Reclamă
Transfer spectaculos reuşit de Chelsea. A plătit aproximativ 80 de milioane de euro pentru un jucător de 21 de ani

Profimediaimages

Kai Havertz a semnat cu Chelsea

Mijlocaşul de 21 de ani a costat-o o avere pe Roman Abramovich. Bayer Leverkusen a primit nu mai puţin de 71 de milioane de lire sterline (n.r. 79 de milioane de euro).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kai Havertz a scăpat cu Chelsea

Havertz a fost aproape să fie cel mai scump transfer din istoria "albaştrilor". În urmă cu doi ani, Chelsea i-a plătit 71.6 milioane de lire sterline lui Athletic Bilbao în schimbul portarului Kepa Arrizabalaga.

"Sunt foarte fericit şi mândru să fiu aici. Este un vis devenit realitate să joc pentru un club uriaş aşa cum este Chelsea", a declarat Havertz după ce a semnat cu echipa pregătită de Frank Lampard.

Chiar dacă abia a împlinit 21 de ani, Kai Havertz a avut cifre extraordinare în Bundesliga. Internaţionalul german a înscris 36 de goluri şi a oferit 25 de pase decisive în cele 118 apariţii în tricoul lui Leverkusen.

Reclamă
Reclamă 4

Chelsea a avut o campanie de transferuri spectaculoasă în această pauză competiţională. I-a adus pe Timo Werner, Hakim Ziyech, Ben Chilwell, Thiago Silva, Xavier Mbuyamba şi Malang Sarr. 

Recomandări
Citește și:

Va reuși Corvinul să intre în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Reclamă
8:37

„De ce nu anunţi deja că Real Madrid e noul tău club?” Ce a putut răspunde Kylian Mbappe după despărţirea de PSG

8:16

„Am vorbit cu el!” Gică Hagi, anunț despre viitorul lui Denis Alibec după meciul de adio al Generației de Aur

0:21

VideoBucuria lui Kylian Mbappe, după ce a cucerit Cupa Franţei la ultimul său meci în tricoul lui PSG!

0:16

Toni Kroos, despărţire în lacrimi de Real Madrid! Momente emoţionante pe Santiago Bernabeu

0:00

Bayer Leverkusen a făcut eventul în Germania! Succes cu emoţii în finala Cupei

23:55 25 mai

VIDEOPSG a câştigat Cupa Franţei! Kylian Mbappe a cucerit un trofeu la ultimul său meci pentru parizieni, LIVE în AntenaPLAY

1 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 2 FotoIrina Deleanu, în extaz după Campionatele Europene: „Încă mai cred că este un vis! Mă ciupesc să văd dacă este real” 3 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 4 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de la Imola! Cursa a fost live pe Antena 1 şi AntenaPLAY 6 VIDEOCharles Leclerc va pleca din pole-position în Marele Premiu de la Monaco, duminică, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și