Închide meniul

Costel Pantilimon a semnat cu noua lui echipă. Portarul român a fost prezentat într-un stil unic!

Antena Sport Publicat: 4 septembrie 2020, 14:52

Reclamă
Costel Pantilimon a semnat cu noua lui echipă. Portarul român a fost prezentat într-un stil unic!

Facebook Denizlispor

Costel Pantilimon este noul jucător al lui Denizlispor

Anunţul a fost făcut cu numai o săptămână înainte de startul ediţiei de campionat. Pantilimon va fi al doilea român care apără buturile unei echipe din Superligă. Silviu Lung a rămas la Kayserispor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Costel Pantilimon a fost prezentat la Denizlispor

Venirea lui Pantilimon a fost anunţată printr-un clip amuzant. Turcii se aşteaptă ca goalkeeperul de 2.03 metri să facă minuni.

Pentru Costel este şansa pe care o aştepta să revină la echipă naţională. Nu a mai fost convocat din luna aprilie a anului trecut, când a stat pe bancă în meciul cu Insulele Feroe. Sezonul trecut, Pantilimon a fost împrumutat de Nottingham Forest la Omonia Nicosia şi a jucat în numai 6 partide pentru ciprioţi.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:43 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Adrian Cojocaru a oprit meciul din cauza scandărilor rasiste 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor Vezi toate știrile
Citește și