Închide meniul

Prima reacţie oficială a familiei lui Messi: "Nu ştim ce contract au analizat! Despăgubirea de 700 de milioane de euro nu este aplicabilă"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 septembrie 2020, 12:50

Prima reacţie oficială a familiei lui Messi: "Nu ştim ce contract au analizat! Despăgubirea de 700 de milioane de euro nu este aplicabilă"

AFP7 / Marc Gonzalez Aloma via Hepta

Leo Messi vrea să plece de la Barcelona

Forul spaniol s-a implicat în scandalul dintre Messi şi Barcelona şi a spus că clauza de 700 de milioane de euro este valabilă. În replică, tatăl lui Messi care este, totodată, şi impresarul jucătorului, a spus că acea clauză nu mai este valabilă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu știm ce contract este cel pe care l-au analizat și care sunt bazele pe care au ajuns la această concluzie. Este evident că despăgubirea de 700 de milioane prevăzută în clauza anterioară nu este deloc aplicabilă”, a scris Jorge Messi în comunicatul emis.

Ce comunicat a dat La Liga după ce Messi a cerut să fie lăsat să plece

"În legătură cu interpretările diferite (unele contradictorii) care au fost vehiculate în ultimele zile în media referitoare la situația contractuală a jucătorului Lionel Andrés Messi cu FC Barcelona, ​​LaLiga dorește să clarifice acest lucru după ce a analizat actele:

1) Contractul este în vigoare și are o clauză de reziliere care se aplică în cazul în care Lionel Messi decide să încheie unilateral contractul.

Reclamă

2) În conformitate cu prevederile regulamentare, La Liga nu va elibera permisiunea de joc pentru jucător dacă nu va fi plătită suma prevăzută în clauza respectivă," se arată în comunicat.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și