Închide meniul

Focar de coronavirus la PSG! Alte trei staruri au fost infectate cu Covid-19

Antena Sport Publicat: 4 septembrie 2020, 8:40

Reclamă
Focar de coronavirus la PSG! Alte trei staruri au fost infectate cu Covid-19

Abaca Press / Niviere David via Hepta

Încă trei cazuri de coronavirus la PSG

Neymar, Angel Di Maria şi Paredes au fost depistaţi cu noul coronavirus. Acestea nu sunt singurele cazuri de la finalista Champions League. Marquinhos, Icardi și Navas au coronavirus. Toţi cei şase jucători au fost în vacanţă la Ibiza. În Insulele Baleare, mai ales la Ibiza, numărul cazurilor de coronavirus crește de la o zi la alt, astfel că era aproape imposibil ca starurile lui PSG să nu se îmbolnăvească. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Singurul jucător al cărui test a ieşit negativ şi care a fost în Ibiza este Veratti. Starurile parizienilor vor intra în carantină timp de o săptămână. Aceştia au fost împreună la Ibiza.

Anunţul făcut de PSG

"Trei jucători de la PSG au fost depistaţi pozitiv cu noul SARS-CoV-2. Aceştia urmează protocolul de sănătate corespunzător.

Toţi jucătorii şi staff-ul vor continua să se testeze în zilele următoare", se arată în anunţul oficial făcut de PSG.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! Vezi toate știrile
Citește și