Închide meniul

Antoine Griezmann aşteaptă veşti de la Lionel Messi. "Sper să rămână!". Ce a făcut starul argentinian în timpul negocierilor

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 septembrie 2020, 20:15

Reclamă
Antoine Griezmann aşteaptă veşti de la Lionel Messi. "Sper să rămână!". Ce a făcut starul argentinian în timpul negocierilor

DPA Images via Hepta

Antoine Griezmann speră ca Lionel Messi să nu plece de la Barcelona

Prezent în lotul naţionalei Franţei, atacantul de 29 de ani a asigurat că nu a primit încă nicio veste din partea conducătorilor clubului. Grizemann şi coechipierii săi se tem că ar putea rămâne fără căpitan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antoine Griezmann speră ca Lionel Messi să fie convins să rămână la Barcelona

"Încercăm să aflăm veşti, dar negocierile de acum sunt între club şi Lionel Messi. Noi sperăm să rămână. Urmărim ceea ce se întâmplă, fără a şti mai multe lucruri", a declarat Antoine Griezmann. 

Conform ultimelor informaţii oferite de jurnaliştii de la Mundo Deportivo, cresc şansele ca cel mai bun marcator din istoria Barcelonei să rămână pe Camp Nou. La capătul unui nou rând de negocieri, Jorge Messi a lăsat de înţeles că există şansa ca Lionel să-şi respecte contractul scadent în vara anului viitor.

Între timp, golgheterul ultimei ediţii din La Liga evită să apară la discuţiile cu preşedintele grupării blaugrana. Messi a fost vizitat de unul dintre cei mai buni prieteni, Luis Suarez. Cei doi au fost surprinşi în timp ce se jucau padel.

Reclamă

Sunt şanse tot mai mici ca Messi şi Suarez să fie coechipieri şi în sezonul viitor. Uruguayanul nu e pe placul lui Ronald Koeman şi este în discuţii avansate cu Juventus. poate deveni coechipier cu Cristiano Ronaldo.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” Vezi toate știrile
Citește și