Închide meniul

Koeman, debut ”Clasic” pe Camp Nou! Barcelona va juca un amical cu Real Madrid

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 2 septembrie 2020, 7:39

Koeman, debut ”Clasic” pe Camp Nou! Barcelona va juca un amical cu Real Madrid

hepta photo agency / Marc Gonzalez Aloma

Antoine Griezmann în timpul unui meci cu Real Madrid

Conform regulamentelor în vigoare din Spania, formațiilor din La Liga le este permis să dispute meciuri de pregătire doar împotriva altor cluburi din primele două ligi spaniole.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Refuzată de Girona, Barca a apelat la rivalii de pe Bernabeu și au programat un joc amical pe 12 septembrie, anunță Mundo Deportivo

Ronald Koeman, debut fără Leo Messi

Cel mai probabil, antrenorul olandez nu se va putea baza pe serviciile lui Leo Messi la ora meciului.

Aflat într-o dispută contractuală cu gruparea blaugrana, argentinianul nu s-a prezentat la vizita medicală și nici la reunirea lotului sub comanda lui Koeman.

Ultimul meci amical dintre cele două cluburi legendare ale Spaniei a avut loc în iulie 2017.

Reclamă

Atunci, Barcelona s-s impus cu 3-2 prin golurile lui Messi, Rakitic și Pique.

În cadrul La Liga, cele două întâlniri oficiale din El Clasico vor fi jucate pe 25 octombrie (Camp Nou) și 11 aprilie (Madrid)

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” Vezi toate știrile
Citește și