Închide meniul

Dezvăluiri despre Anamaria Prodan! "Ana a fost sărită de peste tot, dar a prins poza cu Samaras"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 august 2020, 17:04

Dezvăluiri despre Anamaria Prodan! "Ana a fost sărită de peste tot, dar a prins poza cu Samaras"

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, luată peste picior

"La transferul lui Samaras… Cum să fie jucătorul ei?! Vorbeam mai devreme «Ăla e al meu, ăla e al meu…». Era Reghe antrenor în Arabia și mă sună Ana că vrea un atacant. I-am zis că îl am pe Samaras, e la West Brom. Mă știam cu ea de la Tamaș, Roger Linse era agentul lui. «Gata, îl vrem!», nu știu ce. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

S-a vorbit despre sume și trebuia să ne întâlnim la Londra. Roger venea din Olanda, eu din România, Anamaria din Arabia. Avionul meu a întârziat, până am ajuns eu acolo… mare ceartă! Îmi dădea ăla mesaje. Nu era Roger, și-a trimis un asociat.

Florin Manea: "Ana a fost sărită de peste tot"

Ea încerca să negocieze pentru ăia de acolo, să dea prețul mai jos, și la un moment dat când a văzut că nu se face și că oamenii sunt fermi pe poziție, l-a sunat pe Kapetanos, după l-a sunat pe Samaras direct. Roger s-a supărat a zis «Gata, nu se mai face nimic dacă faceți d-astea». 

Între timp, cei de acolo au trimis oferta direct la West Brom, Roger a luat oferta, s-a dus a făcut transferul singur. Ana a fost sărită de peste tot (n.r. de la comisioane), dar a prins poza cu Samaras, aia e importantă! De ce să se supere pe mine? Ăsta e adevărul. Eu nu am spus ceva nelalocul lui”, a povestit Florin Manea, la Prosport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia Vezi toate știrile
Citește și