Închide meniul

Ianis Hagi is back! Românul a marcat pentru Rangers. Execuție în forță pentru mijlocașul nostru

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 august 2020, 16:56

Ianis Hagi is back! Românul a marcat pentru Rangers. Execuție în forță pentru mijlocașul nostru

Profimediaimages

Ianis Hagi a marcat pentru Rangers

Românul a marcat cu piciorul drept din apropiere, finalizarea venind chiar pe centrul porții. Asta după ce un coleg de-ai săi trimisese mingea în bară. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Intră aici pentru a vedea golul înscris de Ianis Hagi!

Steven Gerrard: "Nu pot să îi pun la îndoială atitudinea sau dorinţa lui Hagi"

Chiar dacă egalul din penultima etapă cu Livingston adusese un noul val de critici asupra românului, antrenorul lui Rangers încă are o uriaşă încredere în jucătorul de 21 de ani.

"Am început puţin cam târziu în meciul cu Livingston. În ceea ce-l priveşte pe Hagi, cu siguranţă că nu a fost cel mai bun joc al său.

Cu toate acestea, nu pot să îi pun la îndoială atitudinea sau dorinţa. Este un puşti care ştie când a jucat bine şi când nu a jucat bine.

Cele mai bune performanţe ale sale urmează să apară. Împotriva celor de la Braga şi după aceea, a fost cel mai bun lucru de la pâinea feliată încoace, aşa că reacţia la evoluţia sa împotriva lui Livingston probabil este o reflecţie la evoluţia întregii echipe”, a spus Gerrard

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” Vezi toate știrile
Citește și