Închide meniul

Transferul lui Messi e aproape gata! Întâlnire de "gradul zero" între tatăl argentinianului şi Pep Guardiola

Gal Dorin Publicat: 29 august 2020, 13:35

Reclamă
Transferul lui Messi e aproape gata! Întâlnire de "gradul zero" între tatăl argentinianului şi Pep Guardiola

AFP7 / Maria Jose Segovia

Leo Messi

Manchester City pare cel mai probabil scenariu, mai ales după ce L'Equipe a aflat că tatăl lui Messi a avut deja o discuţie cu Pep Guardiola pentru transferul fiului său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Messi, tot mai aproape de transferul în Premier League

Deşi Juventus a intrat şi ea pe fir, presa din Italia scrie că Guardiola ar fi mers personal în Barcelona pentru discuţii cu Balonul de Aur şi cu reprezentanţii clubului catalan.

Ştirea a fost susţinută după ce imagini cu Guardiola în oraş au apărut pe Twitter, confirmând zvonurile prezenţei sale.

Messi, transfer pe Anfield?

Jurgen Klopp, managerul campioanei Liverpool, a părut amuzant atunci când a fost întrebat despre posibilitatea de a-l avea pe argentinian ca adversar în sezonul următor. Totuşi, Klopp a exclus o posibilă venire a lui Messi pe Anfield.

Reclamă

"Interes,da…Cine nu îl vrea pe Messi în echipa lui? Dar nicio şansă! Cifrele nu sunt pentru noi. Nici nu trebuie să ne gândim la asta. Este foarte clar. Nicio şansă. Dar…bun jucător, să fiu sincer!", a glumit antrenorul lui Liverpool

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:44 Trei decizii majore luate de Răzvan Lucescu înaintea finalei de titlu cu Aris (duminică, ora 20:00, LIVE în AntenaPLAY) 16:32 „E o rușine!” Un jucător important de la Rapid nu își explică parcursul din play-off. Dezvăluiri din vestiarul giuleștenilor 16:14 VIDEOFranco Colapinto a câștigat Cursa de Sprint de Formula 2 de la Imola! Cursa principală, duminică, de la 11:00, LIVE în AntenaPLAY 15:20 Lovitură dură pentru Gigi Becali. Tavi Popescu, OUT de la FCSB: „Nu va juca în primele două tururi preliminare” 14:44 VIDEONebunie în a treia sesiune de antrenamente de la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola. Alonso şi Perez au ieşit de pe pistă 14:40 VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Imola sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 16:45 14:16 VIDEODanemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 au fost în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea Vezi toate știrile
Citește și