Închide meniul

"Cel mai bun lucru de la pâinea feliată încoace!" Steven Gerrard sare în apărarea lui Ianis Hagi. Mesaj pentru contestatari

Gal Dorin Publicat: 22 august 2020, 5:52

Reclamă
"Cel mai bun lucru de la pâinea feliată încoace!" Steven Gerrard sare în apărarea lui Ianis Hagi. Mesaj pentru contestatari

profimediaimages

Ianis Hagi, lăudat de Ghoerghe Hagi

Hagi trece printr-un început frustrant de sezon şi nu a putut să repete performanţele care l-au făcut un tânăr idol al fanilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Steven Gerrard: "Nu pot să îi pun la îndoială atitudinea sau dorinţa lui Hagi"

Chiar dacă egalul din ultima etapă cu Livingston a adus un noul val de critici asupra românului, antrenorul lui Rangers încă are o uriaşă încredere în jucătorul de 21 de ani.

"Am început puţin cam târziu în meciul cu Livingston. În ceea ce-l priveşte pe Hagi, cu siguranţă că nu a fost cel mai bun joc al său.

Cu toate acestea, nu pot să îi pun la îndoială atitudinea sau dorinţa. Este un puşti care ştie când a jucat bine şi când nu a jucat bine.

Cele mai bune performanţe ale sale urmează să apară. Împotriva celor de la Braga şi după aceea, a fost cel mai bun lucru de la pâinea feliată încoace, aşa că reacţia la evoluţia sa împotriva lui Livingston probabil este o reflecţie la evoluţia întregii echipe.

Reclamă

Suntem la un club unde oamenilor le place să arate cu degetul către anumiţi indivizi", a concluzionat legendarul mijlocaş englez pentru Herald Scotland.

Ianis Hagi a fost titular în toate cele patru meciuri din această ediţie de campionat. Înă nu a reuşit să înscrie. De altfel, a marcat un singur gol în cele 11 apariţii din competiţia internă din Scoţia.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România Vezi toate știrile
Citește și