Închide meniul

Ronald Koeman îşi completează echipa! Cine vine în staff-ul tehnic al Barcelonei

Gal Dorin Publicat: 21 august 2020, 10:40

Reclamă
Ronald Koeman îşi completează echipa! Cine vine în staff-ul tehnic al Barcelonei

Ronald Koeman, înainte de El Clasico

DPA Images / Robert Michael

Printr-un comunicat emis pe site-ul clubului, catalanii au precizat că Larsson, fostul mare atacant, va fi secundul lui Koeman, în timp ce Alfred Schreuder se va ocupa cu pregătirea fazelor fixe ale echipei. Ambii antrenori au semnat contracte valabile pe doi ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Henrik Larsson a avut succes la Barcelona

Henrik Larsson a jucat pentru Barcelona între 2004 şi 2006, venind după şapte sezoane petrecute la Celtic. În Scoţia a fost poreclit de către fani "Regele Regilor" ca urmare a numărului mare de goluri înscrise.

Fostul internaţional suedez, care până acum antrenase doar în ţara sa natală, a înscris 22 de goluri în cele 62 de meciuri în care a îmbrăcat tricoul grupării de pe Camp Nou.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:00 UPDATEGigi Becali, mesaj tranşant pentru Louis Munteanu: „Întrebaţi-l: ‘Vrea în Liga Campionilor sau în Giuleşti?'” 14:25 Preşedintele La Liga a anunţat sosirea lui Kylian Mbappe la Real Madrid: „Este jucătorul lor din sezonul viitor” 13:45 Simona Halep – McCartney Kessler LIVE TEXT (16:00), în primul tur de la Trophee Clarins. Al doilea meci al Simonei de la revenire 13:01 EXCLUSIVPrima reacţie a lui Alexandru Chipciu, după ce Gigi Becali a anunţat că-l va transfera la FCSB 12:38 NEWS ALERTGigi Becali, dezvăluire BOMBĂ despre Florinel Coman: „N-o să plece! Trebuie să îl ţii! Îi dau eu bani” 12:37 NEWS ALERTAlexandru Chipciu, la FCSB! Anunţ de ultimă oră făcut de Gigi Becali 12:27 Gigi Becali, anunţ despre transferul lui Denis Alibec la FCSB: „Au plâns mama şi bunica lui. Dacă nu plângeau, o ţinea pe jocuri” 11:47 Golgheterul dorit de Dan Petrescu, cale liberă spre CFR Cluj! Anunţul momentului 11:38 VIDEOFanii lui Arsenal au dat cu articificii noaptea la hotelul unde credeau că e Manchester City cazată. „Cetăţenii” erau încă acasă 11:34 Ferrari, dublă lovitură înaintea Marelui Premiu de Formula 1™ de la Imola! A anunţat că a luat doi oameni de la Mercedes Vezi toate știrile
Citește și