Închide meniul

Ronald Koeman, prezentat oficial la Barcelona! Ce strategie va adopta şi mesajul pentru Messi

Silviu Corneanu Publicat: 19 august 2020, 17:40

Reclamă
Ronald Koeman, prezentat oficial la Barcelona! Ce strategie va adopta şi mesajul pentru Messi

Twitter Barcelona

Ronald Koeman este noul antrenor de la Barcelona

Koeman şi-a explicat strategia pe care o va adopta la Barcelona şi a dezvăluit ce la va transmite jucătorilor în momentul în care îi va întâlni şi a avut un mesaj şi pentru Messi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronald Koeman: "Olandezilor le place să fie la Barcelona"

"Olandezilor le place să aibă mingea, în loc să alerge după ea. Să avem mingea, să jucăm bine fotbal, să câștigăm meciuri, asta îmi doresc. Am destui ani ca antrenor și am învățat de la mulți, am experiență la multe echipe. 

Cred că sunt pregătit și îndreptățit să antrenez Barca. E o conexiune de mulți ani între Barca și Olanda. Aici este casa mea.

Olandezilor le place să fie la Barcelona, ne place mult să muncim. Fotbalul e pentru a te bucura de el, asta le voi spune jucătorilor, să se bucure de fotbal, să fie mândri că sunt la Barcelona. E un privilegiu să fie aici", a declarat Ronald Koeman la conferinţa de prezentare.

Reclamă

Koeman, mesaj pentru Messi

"Nu știu dacă trebuie să-l conving sau nu pe Messi să rămână. E cel mai bun jucător din lume și vreau să-l am în echipa mea. Mă încântă că pot lucra cu Messi, Messi îți poate câștiga meciuri. Mai are un an de contract, e jucător al Barcelonei. Voi vorbi cu el, e și căpitanul echipei. Sper ca Messi să mai continue mulți ani aici.

Noi trebuie să găsim cei mai buni jucători să facem echipa. Vreau să lucrez doar cu cei care vor să fie aici. Cine nu vrea, să meargă la conducere și să spună că își dorește să plece. Trebuie să-și dorească să dea totul pentru Barcelona ca să joace sub comanda mea", a mai spus Ronald Koeman.

Reclamă 4 / 0/3

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1™ de la Miami e ACUM, pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor Vezi toate știrile
Citește și