Închide meniul

Răzvan Marin, făcut praf de Van der Vaart! "Cum joacă mingea… parcă e daltonist"

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 19 august 2020, 12:28

Răzvan Marin, făcut praf de Van der Vaart! "Cum joacă mingea… parcă e daltonist"

Facebook Ajax

Răzvan Marin poate pleca de la Ajax

"Foarte slab, foarte slab! Se mişcă bine, am avut întotdeauna sentimentul că poate mult mai mult. Dar nu are încredere deloc. Cum joacă mingea… parcă e daltonist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Marin, criticat de Van der Vaart

Nu vreau să spun o prostie, însă eu în continuare cred că poate mai mult. Era probabil cel mai bun de la Standard Liege. Ajungând la Ajax, e ca şi cum şi-ar spune `nu sunt suficient de bun`. 

Nu ai voie să pierzi mingea pe postul lui la Ajax. Nu e posibil. Dacă îi vezi cursele, avansările, şutul bun… Acela este el", a spus Van der Vaart, citat de Ziggo Sport.

Răzvan Marin poate pleca de la Ajax, în această vară. Mijlocașul român este dorit în Serie A de Cagliari, echipă care a terminat ultimul sezon pe locul 14 din 20.

Cagliari îl vrea pe Marin sub formă de împrumut pe un an, la capătul căruia va avea opțiunea unui transfer definitiv, susține calciomercato.it. Marc Overmars, directorul sportiv al ”lăncierilor”, nu se opune acestei mutări.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și