Închide meniul

URIAŞ! Răzvan Lucescu, la două meciuri de un nou titlu de campion! Al Hilal este de neoprit în Arabia Saudită

Antena Sport Publicat: 15 august 2020, 18:55 / Actualizat: 16 decembrie 2022, 18:00

Reclamă
URIAŞ! Răzvan Lucescu, la două meciuri de un nou titlu de campion! Al Hilal este de neoprit în Arabia Saudită

Sputnik / Alexey Filippov via Hepta

Răzvan Lucescu antrenează Al Hilal

Răzvan Lucescu este aproape de o nouă performanţă uriaşă. Antrenorul român este aproape de un nou titlu de campion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Al Hilal, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, este din ce în ce mai aproape de titlu, după ce a învins, în deplasare, cu scorul de 4-0 (1-0), formaţia Al Adalah.

Au marcat Gomis ’30 şi ’75, Al Dawsari ’79 şi Kharbin ’90+2 (p). În minutul ’90+1, Alradhi de la gazde a fost eliminat.

Răzvan Lucescu, la două meciuri de un nou titlu de campion

În urma acestui rezultat, Al Hilal se menţine pe primul loc, cu 60 de puncte, 12 peste Al Nasr, de pe locul 2, dar aceasta din urmă nu a jucat meciul din etapa 25. Al Adalah este pe locul 16, ultimul al clasamentului, cu 20 de puncte.

Din actuala ediţie a campionatului Arabiei Saudite mai sunt de disputat cinci etape, iar echipa lui Răzvan Lucescu mai are nevoie doar de două victorii pentru a deveni campioană.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
mai
0:10
Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor
23:59 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 23:02 VIDEOSporting – Chaves 3-0. Campionii Portugaliei au primit trofeul şi medaliile de campioni! Spectacol total la Lisabona 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză 21:47 Răzvan Lucescu, pe o listă cu nume uriaşe înainte de „finala” pentru titlu! Antrenorul român, lângă Jose Mourinho şi Tomas Tuchel Vezi toate știrile
Citește și