Închide meniul

ULUITOR! Cel mai negru coşmar pentru Barcelona. Catalanii au fost DISTRUŞI de Bayern. Opt goluri primite într-un eşec istoric!

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 august 2020, 21:31

Reclamă
ULUITOR! Cel mai negru coşmar pentru Barcelona. Catalanii au fost DISTRUŞI de Bayern. Opt goluri primite într-un eşec istoric!

Profimediaimages

Barcelona a fost umilită de Bayern

Pentru gruparea blaugrana a fost o înfrângere istorică. Din 1946 nu mai primise opt goluri într-un singur meci. Atunci cedase cu 0-8 în faţa celor de la Sevilla, în Cupa Spaniei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona a primit o lecţie de fotbal de la Bayern Munchen

Umilinţa a fost cu atât mai mare cu cât Bayern a înscris mai multe goluri decât şuturile trimise de Barcelona (7) pe durata celor 90 de minute. Reacţia campioanei din Bundesliga vorbeşte de la sine. "Ce am văzut?", au postat bavarezii pe Twitter.

Au trecut mai bine de 70 de ani de la ultima înfrângere a Barcelonei la mai mult de şase goluri diferenţă. Situaţia este cu atât mai dificilă pentru catalani cu cât termină sezonul fără trofeu câştigat. Este cel mai negru moment din cariera lui Lionel Messi, al cărui contract expiră în sezonul viitor.

Reclamă

Conducerea Barcelonei a primit o lovitură incredibilă, mai ales că Philippe Coutinho s-a distrat cu apărarea lui Setien. Intrat în ultimul sfert de oră, jucătorul împrumutat de catalani la Bayern a înscris două goluri şi a oferit o pasă decisivă pentru Lewandowski. Mijlocaşul de 28 de ani trebuie să revină pe Camp Nou.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
Vezi toate știrile
Citește și