Închide meniul

COVID-19 "l-a scăpat" pe Umtiti de umilinţă! Jucătorul Barcelonei, testat pozitiv înainte de dezastrul cu Bayern

Gal Dorin Publicat: 14 august 2020, 19:55

Reclamă
COVID-19 "l-a scăpat" pe Umtiti de umilinţă! Jucătorul Barcelonei, testat pozitiv înainte de dezastrul cu Bayern

profimediaimages

Samuel Umtiti

Barcelona a anunţat acest lucru printr-un comunicat, precizând că "Umtiti este asimptomatic, se simte bine şi este izolat la domiciliu. Autorităţile au fost informate, iar toate persoanele care au intrat în contact cu el vor fi testate".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Samuel Umtiti are Covid-19

Din cauza accidentării, Umtiti nu a făcut deplasarea la Lisabona, nefiind inclus de antrenorul Quique Setien în planurile pentru finalul de sezon în Champions League.

Barcelona a primit patru goluri în prima repriză de la Bayern. Este un record negativ pentru echipa care a ratat şi câştigarea titlului în Spania!

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti Vezi toate știrile
Citește și