Închide meniul

OFICIAL | Prima lovitură a verii! Willian a trădat-o pe Chelsea și a semnat cu Arsenal pentru un salariu uriaș

Antena Sport Publicat: 14 august 2020, 11:51

Reclamă
OFICIAL | Prima lovitură a verii! Willian a trădat-o pe Chelsea și a semnat cu Arsenal pentru un salariu uriaș

Twitter Arsenal

Willian a semnat cu Arsenal

Willian a plecat liber de contract de pe Stamford Bridge. El adunase 339 de meciuri pentru trupa lui Abramovich, el având și 70 de selecții la naționala Braziliei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Salariu uriaș pentru Willian la Arsenal

”Salutare! Sunt Willian și de-abia aștept să joc primul meu meci pentru Arsenal, pe Emirates”, a fost primul mesaj al lui Willian pentru fanii ”tunarilor”. 

Venit din postura de jucător liber de contract, Willian va avea un salariu uriaș la Arsenal. Englezii anunță că va câștiga anual 11 milioane de lire sterline. 

Sud-americanul era de şapte sezoane pe Stamford Bridge. Înainte, fotbalistul a mai jucat la Corinthians, la Şahtior Doneţk, unde a fost adus de Mircea Lucescu, şi la Anji Mahacikala.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” Vezi toate știrile
Citește și