Închide meniul

"Mbappe" Coman a apărut în L’Equipe. Cum este lăudat starul lui Becali în presa franceză

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 11 august 2020, 18:28

"Mbappe" Coman a apărut în LEquipe. Cum este lăudat starul lui Becali în presa franceză

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Florinel Coman şi Darius Olaru

L’Equipe îi vede pe Coman şi pe Ismaila Sarr de la Watford ca fiind principalii candidaţi pentru acest transfer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

L’Equipe: "Gheorghe Hagi l-a comparat cu Mbappe"

Comparaţia făcută de "Rege" între Florinel Coman şi cel mai scump jucător din lume, Kylian Mbappe, a atras atenţia jurnaliştilor francezi.

Suma vehiculată în jurul lui Coman în acest moment este de 13,5 milioane de euro. Prin comparaţie, cota de piaţă a lui Sarr este de 24,5 milioane.

Cu toate acestea, jucătorul senegalez transferat de Watford de la Rennes pentru 30 de milioane de euro a reuşit să marcheze doar şase goluri în 30 de partide disputate.

Reclamă

Francezii nu au uitat să sublinieze nevoia ofensivă a lui Crystal Palace, mai ales după speculaţiile privind plecarea lui Wilfriend Zaha la Arsenal.

"Autoarea a 31 de goluri în 38 de meciuri din Premier League, Crystal Palace are nevoie absolută de întăriri în ofensivă.

În ultimele ore, au avansat şi discuţiile pentru Florinel Coman, potrivit presei din România. Agentul internaţionalului român de 22 de ani este în Londra pentru a discuta cu formaţia engleză", anunţă jurnaliştii de la L'Equipe.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” Vezi toate știrile
Citește și