Închide meniul

VIDEO | Zidane şi Guardiola, surprinşi într-o ipostază inedită după meci. Reacţia memorabilă a spaniolului

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 august 2020, 5:34

Reclamă
VIDEO | Zidane şi Guardiola, surprinşi într-o ipostază inedită după meci. Reacţia memorabilă a spaniolului

Profimediaimages

Guardiola l-a felicitat pe Zidane

Antrenorul campioanei Spaniei nu a stat mult la vestiare la finalul confruntării. S-a întors în dreptul băncilor de rezervă pentru a sta de vorbă chiar cu cel în faţa căruia a pierdut. Imaginile filmate din interiorul arenei au devenit imediat virale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zinedine Zidane şi Pep Guardiola au discutat minute în şir

Cei doi antrenori uriaşi au semnat momentul serii. Managerul "cetăţenilor" a dezvăluit, în faţa jurnaliştilor, ce au discutat.

"L-am felicitat pentru câştigarea campionatului şi l-am întrebat despre familia lui. Îmi doresc ca, într-o zi, să putem ieşi la cină împreună şi să discutăm despre toate lucrurile", a dezvăluit Guardiola, citat de Marca.

Pentru Zinedine Zidane eşecul suferit în optimile Ligii Campionilor a fost unul total neaşteptat. A fost prima lui eliminare, ca antrenor, în competiţia stelelor. De pe banca Realului a câştigat trofeul în trei ediţii consecutive (2016, 2017, 2018).

Reclamă
Reclamă

Guardiola încă nu a apucat să triumfe în Champions League din postura de antrenor al lui Manchester City. A făcut-o însă din postura de tehnician al marii rivale a Realului, Barcelona. A primit medaliile de campion al Europei în 2009 şi 2011.

Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:44

Programul complet al meciurilor din etapa a doua a Ligii Campionilor Asiei. Cristiano Ronaldo şi Florinel Coman, în AntenaPLAY

18:32

Wojciech Szczesny l-a sunat pe Robert Lewandowski, înainte să accepte oferta de la Barcelona! Anunţul presei din Spania

18:30

Ciprian Marica a distrus campania de transferuri făcută de Gigi Becali: „Haotică. Se luptă să prindă play-off-ul”

18:14

Derrick Rose s-a retras din baschet! „Mulţumesc, prima mea iubire”

17:55

Andrea Compagno a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Gigi Becali, după plecarea de la FCSB: „Asta am făcut când am plecat!”

17:53

„A fost absolut groaznic” Presa scoţiană l-a făcut praf pe Ianis Hagi! Verdict teribil despre viitorul jucătorului la Rangers

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și