Închide meniul

Nemţii îi pot da fatala lui Şumudică. Transferul definitiv al lui Maxim la Gaziantep, blocat de Mainz

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 august 2020, 11:29

Nemţii îi pot da fatala lui Şumudică. Transferul definitiv al lui Maxim la Gaziantep, blocat de Mainz

Profimedia

Alexandru Maxim

Maxim a marcat 7 goluri şi a dat două pase decisive în cele 14 meciuri jucate în Turcia. Şumudică le-a transmis celor din conducerea clubului să forţeze transferul definitiv al internaţionalului român care a fost împrumutat de la Mainz.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Numai că mutarea ar putea să fie blocată de nemţi, care cere o sumă peste posibilităţile echipei lui Şumudică, scrius cei de Kicker. Mai mult, internaţionalul român vrea să aibă un salariu comparabil cu cel de la Mainz.

Maxim mai este dorit în Turcia de Antalyaspor, dar şi acest club nu vrea să plătească suma cerută de nemţi. Mainz a plătit 3 milioane de euro în 2017 celor de la Stuttgart pentru Maxim.

Marius Şumudică îl vrea pe Maxim la Gaziantep

Alexandru Maxim este lăudat inclusiv de Marius Şumudică, antrenorul său de la Gaziantep.

"Maxim a fost decisiv inclusiv etapa trecută. Pentru mine şi pentru echipă a fost un mare câştig că l-am luat. Cred că şi lui i-a prins bine, a fost ca un fel de descătuşare. Conducerea este decisă să-l transfere definitiv. Nu e uşor să iei un astfel de fotbalist, dar eu sunt încrezător.

Reclamă

Sunt sigur că Mirel (n.r. Rădoi, selecţionerul României) şi colaboratorii săi ştiu ce a jucat Maxim aici şi este în vederile lor pentru echipa naţională", a declarat Marius Şumudică pentru Digisport.

Maxim are o cotă de piaţă de 1.6 milioane de euro. Cel mai mult a valorat în 2014, când evolua pentru VfB Stuttgart. Atunci era evaluat de Transfermarkt la 7 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și