Închide meniul

Burcă, detalii uimitoare din calvarul trăit la Mogoşoaia: "Îmi lăsau mâncarea la uşă. Să nu te antrenezi 10 zile, nu ştiam unde să stăm pe teren"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 iulie 2020, 20:45

Burcă, detalii uimitoare din calvarul trăit la Mogoşoaia: "Îmi lăsau mâncarea la uşă. Să nu te antrenezi 10 zile, nu ştiam unde să stăm pe teren"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

CFR Cluj

"Să nu te antrenezi 10 zile aproape, e imposibil. Eu am stat cu Adiţă în cameră. De duminică, până vineri, îmi lăsau mâncarea la uşă, nu am văzut pe nimeni. Cei care au crezut că am fentat testele sunt oameni care nu gândesc. M-a deranjat foarte tare ce spune lumea că facem noi scenarii ca să nu jucăm cu FCSB. Dacă jucam cu FCSB la timp, ei erau cu gândul la Cupă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu mi-am anunţat familia că am coronavirus. Nu aveam cum să nu am. Sper să se facă toţi stafful şi jucătorii bine cât mai repede. Ieri, când am intrat pe teren, nu ştiam unde să stăm pe teren. Avem doar două zile, dar sper să ne descurcăm la meciul cu FCSB. E greu fără Mister, el ne ajuta, dar suntem un grup unit. 

Pe noi ne va omorî drumul până la Bucureşti. Sper ca Astra să încurce Craiova. Dacă trag toţi la aceeaşi căruţă, pot scoate un rezultat bun. Dar atât contează că suntem la mâna noastră", a spus Burcă după meci. 

După 8 meciuri disputate de Craiova şi CFR în play-off, oltenii sunt pe primul loc în campionat, cu 44 de puncte. Ei sunt urmaţi de ardeleni (43).

Înaintea de finala campionatului, Craiova – CFR Cluj, echipa lui Bergodi va evolua împotriva Astrei (deplasare), iar CFR va disputa restanţa din Bucureşti, cu FCSB.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 FCSB – Farul 2-1! Roş-albaştrii, noii campioni ai Ligii 1! Nebunie pe Arena Naţională! Primul titlu pentru FCSB, după nouă ani 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor Vezi toate știrile
Citește și