Închide meniul

Verdict dur pentru Kylian Mbappe! Ratează duelul de foc cu Atalanta din Champions League

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 iulie 2020, 15:42

Verdict dur pentru Kylian Mbappe! Ratează duelul de foc cu Atalanta din Champions League

Kylian Mbappe, șocat de Nasser Al-Khelaifi

Abaca Press / Niviere David via Hepta

PSG a anunţat, după investigaţii suplimentare, că Mbappe va lipsi trei săptămâni de pe teren. Astfel, atacantul va rata şi duelul cu Atalanta din sferturile de finale ale Ligii Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mbappe s-a accidentat în finala Cupei Franţei

Kylian Mbappe a fost ghinionistul serii in finala Cupei Franţei cu St. Etienne, scor 1-0. În minutul 27, Loic Perrin a avut o intervenţie brutală şi l-a pus la pământ pe francezul de 21 de ani. Spiritele s-au încins imediat şi a avut loc o busculadă pe teren. Căpitanul verzilor a văzut iniţial cartonaşul galben, dar a fost eliminat după intervenţia sistemului VAR.

Mbappe nu a mai putut continua meciul şi le dă motive de îngrijorare fanilor. "Perla" lui PSG a revenit de la cabine în cârje. Tânărul atacant avea ochii în lacrimi şi nu s-a putut bucura prea mult la festivitatea de premiere.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:12 Rapid, ofertă din Bundesliga pentru un titular! Dan Şucu, gata să dea o lovitură uriaşă 21:00 LIVE VIDEORomânia – Italia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 20:50 LIVE TEXTCFR Cluj – Sepsi 1-0! Muhar a dat lovitura! Clujenii luptă pentru victorie, pentru a reveni pe locul doi 20:50 „Au făcut o treabă bună” Adi Mutu i-a lăudat pe jucătorii de la FCSB după ce au câștigat titlul! Nu l-a uitat nici pe Gigi Becali 20:45 LIVE VIDEOPAOK – AEK se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 20:41 VIDEODenis Alibec a retrogradat în Qatar! A marcat primul gol după patru luni, dar nu şi-a putut salva echipa 20:19 „Nu există! Sunt 4 litere!” Tudorel Stoica a răbufnit după ce FCSB a câștigat titlul! Discurs dur la adresa roș-albaștrilor 19:37 VIDEODenis Drăguș, gol fabulos în Trabzonspor – Gaziantep! S-a distrat cu echipa care vrea să îl transfere. A marcat și Deian Sorescu 19:14 Un campion mondial cu Argentina, primul transfer al verii la Barcelona! Xavi pregătește deja echipa pentru sezonul viitor 19:10 Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal! Radu Drăguşin, „uitat” pe bancă Vezi toate știrile
Citește și