Închide meniul

Mircea Lucescu intră în topul celor mai bine plătiţi antrenori români ai momentului. Olăroiu e pe primul loc

Dan Roșu Publicat: 23 iulie 2020, 11:55

Reclamă
Mircea Lucescu intră în topul celor mai bine plătiţi antrenori români ai momentului. Olăroiu e pe primul loc

ImagineChina / Stringer via Hepta

Cosmin Olăroiu, cel mai bine plătit antrenor român

În faţa lui Mircea Lucescu, se află Cosmin Olăroiu (6.8 milioane de euro), fiul său, Răzvan Lucescu (3.45 milioane de euro) şi Laurenţiu Reghecampf (3.1 milioane de euro).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Topul celor mai bine plătiţi antrenori români

  • 1. Cosmin Olăroiu – 6.8 milioane de euro
  • 2. Răzvan Lucescu – 3.45 milioane de euro
  • 3. Laurenţiu Reghecampf –  3.1 milioane de euro
  • 4. Mircea Lucescu – 3 milioane de euro

Mircea Lucescu a antrenat-o 12 ani pe rivala lui Dinamo Kiev, Şahtior Doneţk

Mircea Lucescu a făcut istorie pe banca celor de la Şahtior, în cei 12 ani pe care i-a petrecut pe banca "minerilor". A câștigat de 8 ori campionatul, de 6 ori Cupa Ucrainei și de 7 ori Supercupa.

"Sigur are acordul lui Rinat Ahmetov, nu și-ar da cuvântul pentru Dynamo Kiev dacă nu ar fi vorbit cu Ahmetov. Sunt sigur că au discutat. Mie îmi pare rău că nu a reușit nimeni din România să-l convingă să rămână aici.

Nici Federația Română de Fotbal, nici Liga! Eu m-aș bucura tare mult pentru el, pentru că mai are foarte multe de arătat, e unul dintre cei mai mari antrenori ai lumii", a spus Dănuţ Lupu. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” Vezi toate știrile
Citește și