Închide meniul

News Alert | Manchester City, salvată de TAS. "Cetăţenii" au scăpat de suspendarea din Champions League

Antena Sport Publicat: 13 iulie 2020, 8:58

Reclamă
News Alert | Manchester City, salvată de TAS. "Cetăţenii" au scăpat de suspendarea din Champions League

DPA Images / Michael Regan/Nmc Pool

Manchester City a scăpat de suspendare

În februarie, UEFA anunţase excluderea "cetăţenilor" din cea mai importantă competiţie inter-cluburi şi o amendă de 30 de milioane de euro. Decizia venea după anumite dezvăluiri făcute de nemţii de la Der Spiegel, în 2018.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City, salvată la TAS, va putea juca în UEFA Champions League

UEFA o găsea vinovată pe Manchester City pentru "umflarea" unor sume primite de la anumiţi sponsori, în perioada 2012-2016.

Tribunalul de la Lausanne a iertat-o pe Manchester City, pe care nu a considerat-o vinovată pentru ascunderea sumelor primite de la sponsori, menţionate mai sus. Astfel, decizia UEFA a fost întoarsă, iar, în loc de 30 de milioane de euro, clubul va plăti doar 10 milioane de euro.

Această decizie rezolvă mai multe probleme cu care s-ar fi luptat clubul. Mai mulţi jucători şi managerul Pep Guardiola ar fi fost tentaţi să plece de la echipă, lipsa Ligii Campionilor fiind o mare problemă pentru ei. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 23:00 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și