Închide meniul

Ianis Hagi, tratat ca o vedetă de presa din Scoţia! "Starul lui Rangers, sfătuit să ia cu asalt Premier League"

Silviu Corneanu Publicat: 13 iulie 2020, 5:55 / Actualizat: 14 noiembrie 2022, 16:14

Reclamă
Ianis Hagi, tratat ca o vedetă de presa din Scoţia! "Starul lui Rangers, sfătuit să ia cu asalt Premier League"

DPA Images / Andrew Milligan via Hepta

Ianis Hagi, în tricoul celor de la Rangers

Ianis Hagi a ajuns la Rangers la începutul acestui an, fiind împrumutat până la finalul sezonului. 12 meciuri, trei goluri şi două pase decisive are fiul „Regelui” pentru scoţieni, care l-au cumpărat definitiv în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Starul lui Rangers a fost sfătuit să ia cu asalt Premier League în următorii doi ani. Playmaker-ul doar ce a semnat cu Rangers, dar antrenorul său de la naţională consideră că a fost o mutare greşită„, notează scoţienii de la Daily Record.

Mirel Rădoi: „Este deja un jucător de top”

Scoţienii au preluat declaraţiile date de Mirel Rădoi în România. Selecţionerul este convins că Ianis Hagi va ajunge în cel mai scurt timp în Premier League şi susţine că i s-ar fi potrivit mai bine La Liga.

După calităţile pe care le are, consider că Spania i se potriveşte cel mai bine în acest moment. Da, cu talentul său, nu ar fi o surpriză pentru mine dacă în următorii doi ani va ajunge să evolueze pentru un club mare din Premier League. Este deja un jucător de top şi va avea mare succes la Rangers„, a spus Rădoi pentru Mediafx acum câteva zile.

Reclamă

Selecţionerul a lăsat de înţeles că Ianis Hagi ar putea fi „decarul” primei reprezentative, în mandatul său.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:40 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea Vezi toate știrile
Citește și