Închide meniul

Jurgen Klopp, reacție nervoasă după umilința cu City. S-a legat de un jurnalist. ”De ce mă întrebi așa ceva?”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 iulie 2020, 6:32

Jurgen Klopp, reacție nervoasă după umilința cu City. S-a legat de un jurnalist. ”De ce mă întrebi așa ceva?”

DPA Images / Dave Thompson/Nmc Pool via hepta

Jurgen Klopp, reacție nervoasă după umilința cu City. S-a legat de un jurnalist. ”De ce mă întrebi așa ceva?”

Liverpool devenise deja campioană, iar jucătorii lui Klopp au părut relaxați în duelul de pe Etihad Stadium. Antrenorul german nu a fost deloc mulțumit de acest rezultat și l-a luat pe rost pe jurnalistul de la Sky Sports, care i-a luat interviu după meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurgen Klopp, un pachet de nervi după înfrângerea cu City

”Mă întrebi dacă am avut ocazii? De ce mă întrebi așa ceva? Au fost momente. Dar tu te-ai uitat calm la meci, din tribune, de ce mă întrebi pe mine asta? Au fost situații în care puteam să înscriem, dar nu am făcut-o. Când în fotbal nu înscrii din ocaziile create, împotriva unei echipe ca City, lucrurile nu iau o turnură favorabilă. 

Dar suntem ok, am venit aici având o atitudine potrivită. Nu e ceea ce ne-am dorit, nu pentru asta am venit aici, dar sunt fericit pentru determinarea avută.

Ce înseamnă asta? Nu înțeleg engleza. Ce înseamnă asta? Dacă vrei să duci discuția în direcția asta, că nu am venit aici concentrați pe meci, fă-o! Mă întrebi același lucru. Ți-am răspuns deja că mi-a plăcut atitudinea băieților, iar tu mă întrebi din nou, dar altfel formulat. Persiști pe acest subiect"”, a spus Klopp după meci.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și