Închide meniul

Premieră în pandemie. Un meci a fost oprit pentru că fanii nu respectau distanţarea socială

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 iulie 2020, 6:26

Premieră în pandemie. Un meci a fost oprit pentru că fanii nu respectau distanţarea socială

Facebook SønderjyskE Fodbold

SonderjyskE a câştigat Cupa Danemarcei

Aalborg şi SonderjyskE au jucat, pe teren neutru, meciul pentru trofeu. Fiecare echipă a primit 725 de bilete, dar ultraşii au fost nevoiţi să stea la cel puţin un metru distanţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pandemia schimbă regulile în fotbal

După o jumătate de oră de joc, un grup al fanilor lui Aalborg nu a mai vrut să audă de distanţarea socială. Anunţat de observatorul partidei, arbitrul a întrerupt jocul. Suporterii fost convinşi cu greu, de jucători şi oficiaii clubului, să revină la poziţiile iniţiale. Aşa s-a ajuns ca prima repriză să fie prelungită cu 14 minute.

Ultraşii au plecat dezamăgiţi acasă. Echipa lor favorită a pierdut finala, cu 0-2. Chiar un fost jucător al lui Aalborg, Anders Jacobsen, a înscris dubla prin care i-a adus lui SonderjyskE primul trofeu din istorie.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și