Închide meniul

Șumudică, egal dramatic în Turcia. Românul, urmărit de ghinion după rezultatul fantastic de la Galatasaray

Antena Sport Publicat: 28 iunie 2020, 20:54

Reclamă
Șumudică, egal dramatic în Turcia. Românul, urmărit de ghinion după rezultatul fantastic de la Galatasaray

Abaca Press / AA/ABACA via hepta

Șumudică, egal dramatic în Turcia. Românul, urmărit de ghinion după rezultatul fantastic de la Galatasaray

Kayode a deschis scorul în minutul 58 pentru trupa lui Șumudică, dar Jahovic a egalat în minutul 88 dintr-un penalty. Cei de la Antalyaspor au jucat în zece din minutul 66, atunci când Ozmert a fost eliminat. De la gazde, Maxim și Toșca au evoluat pe toată durata partidei. Gaziantep se află pe locul 10, cu 35 de puncte, iar Antalyaspor ocupă locul nouă, cu 37 de puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Șumudică a făcut show după egalul cu Galatasaray

Marius Şumudică a fost de neoprit la conferinţa de presă de după Galatasaray-Gaziantep 3-3. Golul marcat de Alexandru Maxim, în al 15-lea minut de prelungiri, l-a făcut pe antrenorul român să dea recital în momentul în care s-a întâlnit cu jurnaliştii.

"Numai echipele de acelaşi nivel cu Galatasaray pot să revină, pe acest teren, de la 1-3 la 3-3. A fost o singură echipă pe teren în a doua repriză, am avut multe oportunităţi de a marca. Am obţinut punctul de care aveam nevoie şi toată Turcia a văzut că l-am câştigat pe teren.

Câte echipe pot să o blocheze pe Galatasaray chiar la ea acasă? Galata a jucat la trecerea de timp şi acest lucru m-a făcut foarte fericit. Am avut un gol anulat şi cred că decizia a fost nedreaptă. Am înscris totuşi în ultima secundă", a declarat Marius Şumudică la conferinţa de presă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment Vezi toate știrile
Citește și