Închide meniul

Patronul abatorului unde aproape 1.000 de români sunt infectaţi cu Covid-19, atacat de fanii lui Schalke: "Porcule! Este clubul nostru"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 iunie 2020, 6:22

Patronul abatorului unde aproape 1.000 de români sunt infectaţi cu Covid-19, atacat de fanii lui Schalke: "Porcule! Este clubul nostru"

Actionpress / REICHWEIN,CHRISTOPH via Hepta

Clemens Tonnies, contestat de fanii lui Schalke

În ultima etapă, Schalke a fost umilită de Freiburg, scor 4-0. Fanii au mers la sediul clubului şi au protestat împotriva lui Clemens Tonnies, cel care este patronul clubului şi al abatorului unde aproape 1.000 de români sunt infectaţi cu noul coronavirus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, aproximativ 1.500 de suporteri au protestat lângă sediul clubului față de proprietarul echipei, miliardarul Clemens Tonnies, şi au afişat un banner imens pe care era scris: "Porcule! Schalke este clubul nostru!".

"Domnul Tonnies trebuie să plece. Însă nu mă aştept să o facă voluntar", a spus unul dintre fani. La rândul său, preşedintele fan clubului celor de la Schalke, Sven Schneider, a spus că este nevoie de un restart la echipă. 

Patronul abatorului din Germania unde peste 650 de români au fost infectaţi cu coronavirus este prieten cu Ion Ţiriac

Clemens are 64 de ani și este unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri din Germania.

Acesta este şeful echipei de fotbal Schalke 04, acolo unde au jucat Ciprian Marica, actualul patron al celor de la Farul Constanţa, dar şi Ciprian Deac, unul dintre cei mai importanţă jucători români. Este căsătorit și are doi copii, iar revista americană Forbes îi estimează averea la 1,4 miliarde de euro, fiind al 85-lea cel mai bogat neamț.

Reclamă

De asemenea, Clemens Tönnies a participat şi la partidele de vânătoare organizate de Ion Ţiriac la Balc.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:18 „Sunt antrenor de mare!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” Vezi toate știrile
Citește și