Închide meniul

Un fotbalist a fost dat afară de club, după ce a postat imagini incendiare cu iubita sa. Reacția antrenorului

Antena Sport Publicat: 25 iunie 2020, 7:14

Reclamă
Un fotbalist a fost dat afară de club, după ce a postat imagini incendiare cu iubita sa. Reacția antrenorului

AS

Un fotbalist a fost dat afară de club, după ce a postat imagini incendiare cu iubita sa

Antonucci aparține de AS Roma și a fost împrumutat la Vitoria de Sebuta în ianuarie, pentru a primi mai multe minute de joc. Totuși, la câteva luni după ce a sosit în Portugalia, Antonucci a intrat în conflict cu antrenorul pentru că ar fi ”pătat” imaginea clubului, postând pe Instagram mai multe fotografii controversate cu iubita sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good luck ⚽️ ❤️ @mirko_antonucci #alwayswithyou
A post shared by Ginevra Lambruschi (@ginevralambruschi) on

Mikro Antonucci, dat afară după ce a postat poze pe Instagram

”Un jucător trebuie să reprezinte Vitoria de Setubal 24 de ore pe zi, să respecte clubul, fanii și tot ce reprezintă această entitate. Am decis ca, împreună cu restul staff-ului și managementul clubului, să încheiem împrumutul și jucătorul să se întoarcă la AS Roma. L-am avertizat în multe rânduri pentru comportamentul său, dar atitudinea sa a rămas aceeași și a cauzat multe evenimente neplăcute”, a spus Julio Velasquez, antrenorul echipei.

Antonucci are 90.000 de fani pe Instagram și este foarte activ pe rețelele sociale. El postează multe fotografii cu Ginevra Lambruschi, iubita sa fiind și un influencer de succes în Italia. 

 

Reclamă
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My favorite place in the world is next to you @mirko_antonucci
A post shared by Ginevra Lambruschi (@ginevralambruschi) on

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și