Închide meniul

Englezilor le-a fost dor de fotbal! Everton-Liverpool, cel mai vizionat meci din istorie în Marea Britanie

Antena Sport Publicat: 22 iunie 2020, 13:12

Reclamă
Englezilor le-a fost dor de fotbal! Everton-Liverpool, cel mai vizionat meci din istorie în Marea Britanie

DPA Images / Jon Super via hepta

Englezilor le-a fost dor de fotbal! Everton-Liverpool, cel mai vizionat meci din istorie în Marea Britanie

Fanii fotbalului din Marea Britanie au așteptat cu nerăbdare acest duel, iar asta s-a văzut în audiențele de după meci. Nu mai puțin de 5.5 milioane de telespectatori au urmărit partida pe Sky Sports, dar și pe Pick TV în format free-to-air. În 2012, derby-ul dintre Manchester City și Manchester United deținea recordul absolut înregistrat – 4.3 milioane de telespectatori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liverpool, aproape de primul titlu în Premier League

Premier League s-a întors după trei luni de pauză, iar fanii au stat cu sufletul la gură în fața micilor ecrane pentru a-și urmări favoriții. Pe lângă Everton-Liverpool de duminică seara, miercurea trecută a avut loc și Manchester City-Arsenal, duel încheiat cu victoria gazdelor, scor 3-0.

Liverpool este prima în Premier League și se pregătește de primul titlu în era Premier League. ”Cormoranii” au acumulat 83 de puncte și au 23 de lungimi avans față de rivala Manchester City, care a strâns 60 de puncte. Podiumul este completat de Leicester City, cu 54 de puncte.

Recomandări
Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:00 PAOK – Panathinaikos 4-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu e pe primul loc în Grecia, cu o etapă înainte de final! 21:55 Dorinel Munteanu, criză de nervi, după golul marcat de Corvinul în finala Cupei României! Gestul făcut imediat 21:45 LIVE TEXTCorvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi 2-2, finala Cupei României. „Dublă” a lui Rusevic! Gălăţenii, egalaţi de două ori! 21:26 Ce a spus Simona Halep despre Patrick Mouratoglou, antrenorul care o pregătea când a fost depistată pozitiv: „Asta nu e adevărat” 21:17 „O tortură!” Cea mai dură reacţie, după ce Simona Halep a abandonat în primul tur al turneului de la Paris 21:08 Video„Sunt talente extraordinare!” Ion Marin, încântat de noua generaţia a României U18 20:50 Mihai Stoica a auzit ce a spus Gigi Becali şi a reacţionat imediat: „Faci asta şi poţi să deschizi capacul de la sicriu” 20:03 Reacţia categorică a lui Mircea Lucescu, după ce Dan Şucu ar fi ales noul antrenor de la Rapid: „Soluţia cea mai bună!” 20:03 FotoMoştenitorii lui Diego Maradona cer Balonul de Aur furat de la tatăl lor! Cum încearcă să anuleze vânzarea trofeului 19:49 Germania – Letonia 8-1 și Cehia – Danemarca 7-4 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei Vezi toate știrile
Citește și