Închide meniul

VIDEO | Imagini greu de urmărit! Accidentare horror pentru portarul lui Arsenal

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 iunie 2020, 16:19

VIDEO | Imagini greu de urmărit! Accidentare horror pentru portarul lui Arsenal

Twitter

Imagini greu de urmărit! Accidentare horror pentru portarul lui Arsenal

Leno a fost scos de pe targă de medici și pare să fi suferit o accidentare la genunchi, ceea ce îl va scoate din joc cel puțin șase luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bernd Leno, accidentare groaznică în meciul Brighton-Arsenal

Evenimentul neplăcut pentru ”tunari” a avut loc cu cinci minute înainte de pauă, atunci când Leno a încercat să rețină o minge din fața lui Maupay. Acesta a călcat greșit și acum va lipsi multe luni de pe teren.

INTRĂ AICI pentru a vedea accidentarea lui Leno.

Reclamă

Medicii au intervenit rapid și i-au acordat îngrijiri medicale. Se pare că neamțul are ruptură de ligamente încrucișate. 

Arsenal a pierdut și al doilea meci de după pandemie. După înfrângerea cu Manchester City, scor 3-0, londonezii au cedat și pe terenul lui Brighton, scor 2-1. Pentru gazde au marcat Dunk și Maupay, iar pentru oaspeți Nicolas Pepe.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:15 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 16:39 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni Vezi toate știrile
Citește și