Închide meniul

"Virusul nu a murit și n-o să moară niciodată!" Răzvan Lucescu nu crede în teoria conspirației!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 iunie 2020, 8:22

"Virusul nu a murit și n-o să moară niciodată!" Răzvan Lucescu nu crede în teoria conspirației!

Sputnik / Alexey Filippov via Hepta

Răzvan Lucescu a rămas în Arabia Saudită

Lucescu n-a mai ajuns în România din luna noiembrie a anului trecut. Pandemia l-a surprins la Riad

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu pot să discut eu despre teoria conspirației. Cred că așa s-a întâmplat și o să vedem ce va urma. Oricum, trebuie să fim în continuare foarte atenți și foarte responsabili, pentru că virusul nu a murit! Și nu o să moară niciodată, dar se vor găsi probabil niște remedii. Eu sunt de acord cu reluarea activității în toate domeniile și automat și în fotbal. Viața trebuie să meargă înainte", a declarat Răzvan Lucescu pentru Fanatik

Răzvan Lucescu: "Fotbalul stârnește emoții"

Echipa lui Răzvan Lucescu, Al-Hilal, n-a mai jucat din luna martie. Antrenorul român așteaptă să își reia activitatea, dar până atunci este cu ochii pe campionatele care au început. 

"Sunt mulți care spun că nu ne arde de fotbal acum, dar fotbalul stârnește emoții, pasiuni, pune lumea în mișcare. Eu văd și la mine cum e… În ultima perioadă sunt înnebunit să vină o nouă etapă în Bundesliga. 

Până acum nu eram foarte atent la ce se petrecea în Germania, mă uitam doar la Bayern Munchen și din când în când la Dortmund. Acum mă uit la absolut toate meciurile și în fiecare dimineață caut să văd ce campionat mai reîncepe. A fost foame mare de fotbal, au lipsit emoțiile în primul rând", a mai spus Lucescu pentru sursa citată. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și