Închide meniul

Revin spectatorii în La Liga? De când este posibil. ”Vom discuta cu Guvernul. Ne-am bucura enorm”

Antena Sport Publicat: 12 iunie 2020, 16:41

Reclamă
Revin spectatorii în La Liga? De când este posibil. ”Vom discuta cu Guvernul. Ne-am bucura enorm”

AFP7 / Kiko Hurtado via hepta

Revin spectatorii în La Liga? De când este posibil. ”Vom discuta cu Guvernul. Ne-am bucura enorm”

Javier Tebas, președintele campionatului din Spania, susține că va face eforturi ca în următoarele 15 zile fanii să revină pe stadioane. Acesta va demara discuțiile cu Guvernul, sperând ca 10 sau 15% din capacitatea arenei să fie ocupată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Javier Tebas: ”Ne-am bucura enorma ca fanii să revină pe stadioane”

”Guvernul trebuie să decidă care sunt regulile pentru ca fanii să revină pe stadioane. Ministerul Sportului, autoritățile locale și La Liga trebuie să asigure revenirea oamenilor pentru a savura spectacolul de pe teren.

Peste 15 zile vom demara discuțiile cu Guvernul. Vrem să readucem fanii pe stadion. În mod evident stadioanele nu se vor deschide la capacitatea maximă, ci 10 sau 15% . Ne-am bucura ca fanii să se întoarcă pe stadion”, a spus Tebas, pentru Marca.

Barcelona și Real Madrid revin și ele în acest weekend. Catalanii au meci cu Mallorca sâmbătă seara de la ora 23:00, în timp ce Real Madrid evoluează pe teren propriu cu Eibar duminică, de la 20:30. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:48 Programul complet al sferturilor de finală de la Campionatul Mondial de hochei 2024. Competiţia e EXCLUSIV în AntenaPLAY 23:42 VideoReportaj exclusiv cu Răzvan Lucescu: „Medalia o iubesc enorm!”. Ce a spus despre un posibil duel cu FCSB în Champions League 23:33 Mihai Stoica a dat noi detalii despre viitorul lui Florinel Coman: „Nu e disperat după bani!” 23:02 Mihai Stoica îl „ajută” pe Louis Munteanu să aleagă între FCSB şi Rapid: „55.000 de spectatori şi în Champions League sau acolo?” 22:23 Lotul Portugaliei pentru EURO 2024. Recordul uriaş al lui Cristiano Ronaldo 22:20 Viitorul lui Dennis Politic a fost decis! Ce contract a semnat „eroul” lui Dinamo din turul barajului cu Csikszereda 21:34 EXCLUSIVCristina Şerban e românca de 21 de ani care lucrează la Mercedes şi a dezvăluit ce dialog genial a avut cu Lewis Hamilton 21:23 Mihai Stoica a pronunţat numele celor şase jucători pe care i-ar transfera la FCSB: „Gigi Becali hotărăşte!” 21:10 VIDEOFinlanda – Elveţia 1-3 şi Suedia – Slovacia 6-1 au fost în AntenaPLAY. S-a terminat faza grupelor la CM de hochei 20:42 „Dacă aş antrena o echipă mare, Ianis Hagi ar fi primul transfer!” Gică Hagi, fascinat de fiul său: „Cel mai bun cu Real Madrid” Vezi toate știrile
Citește și