Închide meniul

VIDEO | Preluare extraterestră! Ce gol a reușit Kevin Prince Boateng la un antrenament

Antena Sport Publicat: 11 iunie 2020, 16:38

Reclamă
VIDEO | Preluare extraterestră! Ce gol a reușit Kevin Prince Boateng la un antrenament

Abaca Press / AA/ABACA via hepta

Preluare extraterestră! Ce gol a reușit Kevin Prince Boateng la un antrenament

Boateng, actual fotbalist la Beșiktaș, a reușit un gol fantastic la antrenamente. Un coleg i-a pasat mingea, Boateng a reușit o preluare fabuloasă, șutând apoi din voleu în vinclul porții colegului său. Clipul a strâns peste 704.000 de vizualizări pe Instagram. ”Cred că sunt gata”, a scris fotbalistul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I think I am ready ‼️ #deligibiseverim
A post shared by Kevin Prince Boateng (@princeboateng) on

Kevin Prince Boateng a jucat pentru 12 echipe în carieră

Ajuns la 33 de ani, Kevin-Prince Boateng a jucat pentru 12 echipe de-a lungul carierei sale. A debutat la Hertha, în 2005, după care a ajuns la Tottenham, Borussia Dortmund (împrumutat), Portsmouth și apoi la AC Milan.

În La Liga a evoluat pentru Las Palmas un sezon, pentru ca apoi să revină în Bundesliga la Eintracht Frankfurt. După experiența de la Frankfurt, Boateng s-a transferat la Sassuolo, ca mai apoi să fie împrumutat jumătate de an la Barcelona, cea mai importantă formație din CV-ul său. În vara lui 2019 a ajuns la Fiorentina, iar din ianuarie este împrumutat de clubul din Firenze la Beșiktaș, în Turcia.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs luptă pentru semifinale la dublu mix, la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” Vezi toate știrile
Citește și